SÄHKÖURAKOINTI
Urakointia vuosien kokemuksella

Sähköurakointia jo vuodesta 1988. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat onnistuneen lopputuloksen vaativissakin töissä. Urakointikokemusta meillä on kaikentyyppisistä uudis- ja saneerauskohteista, kuten kouluista, teollisuuslaitoksista, liikerakennuksista, sairaaloista ja asuinkiinteistöistä. Olemme paikkakunnallamme aktiivisesti toteuttamassa myös pieniä saneeraus- ja uudisrakennuskohteita, esimerkkinä omakotitalot, huvilat ja navetat jne.

Toimintamme yhtenä tärkeänä osana ovat myös saneeraukset ja pienet huoltotyöt, ns. keikat. Akuuttien vikojen korjaukset nopeasti toteutettuna joustavin työajoin kuuluuvat toimintaamme.

Laatu

Yritykseen laadittu laatujärjestelmä (ei sertifioitu) edesauttaa projektien saattamisen valmiiksi aloituspalaverista loppudokumentointiin. Projekteista laaditaan laatusuunnitelma, jossa määritellään tarvittavat laadunvarmistustoimet sekä mittaus- ja tarkastusmenettely.


Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä tavoite.

Asiakas, joka arvostaa hyvää ja luotettavaa laatua, työaikataulujen pitävyyttä, turvallisuusriskien etukäteistä huomioonottamista, parempaa palvelua ja ammattitaitoa, kohtuullista kustannustasoa ja oikeaa hinta-laatusuhdetta.


Muutamia tutustumisen arvoisia linkkejä:

http://www.stul.fi

http://www.sahkoturva.info