Niittytie 2 A
82500 Kitee
Puh. 0400 380 703 
evsahko@evsahko.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7.00-16.30

Sähköurakointi

Urakointia vuosien kokemuksella

Sähköurakointia jo vuodesta 1988. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat onnistuneen lopputuloksen vaativissakin töissä.

Urakointikokemusta meillä on kaikentyyppisistä uudis- ja saneerauskohteista: kouluista, teollisuuslaitoksista, liikerakennuksista, sairaaloista, asuinkiinteistöistä jne.

Pienkohteet
Olemme paikkakunnallamme aktiivisesti toteuttamassa myös pieniä saneeraus- ja uudisrakennuskohteita, kuten omakotitalot, huvilat, navetat jne.

Toimintamme yhtenä tärkeänä osana ovat saneeraukset ja pienet huoltotyöt, ns. keikat. Akuuttien vikojen korjaukset nopeasti toteutettuna joustavin työajoin kuuluu toimintaamme.


Laatu
Yritykseen laadittu laatujärjestelmä (ei sertifioitu) edesauttaa projektien saattamisen valmiiksi aloituspalaverista loppudokumentointiin. Projekteista laaditaan laatusuunnitelma, jossa määritellään tarvittavat laadunvarmistustoimet sekä mittaus- ja tarkastusmenettely.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä tavoite. Asiakas, joka arvostaa hyvää ja luotettavaa laatua, työaikataulujen pitävyyttä, turvallisuusriskien etukäteistä huomioonottamista, parempaa palvelua ja ammattitaitoa, kohtuullista kustannustasoa ja oikeaa hinta-laatusuhdetta.  

Muutamia tutustumisen arvoisia linkkejä:

http://www.stul.fi
http://www.sahkoturva.info