Niittytie 2 A
82500 Kitee
Puh. 0400 380 703 
evsahko@evsahko.fi

Avoinna: 
Ma-Pe 7.00-16.30

Kuluttajatietoa


Saako jokamiesoikeudella tehdä sähköasennustöitä?
Vähäisiä töitä, esim. sulakkeen vaihto, peitelevyn irroitus jne saa, mutta muutoin tarvitaan luvat.
Lisätietoja asiasta saat turvatekniikankeskuksen sivustolta www.tukes.fi

Sähkösuunnittelu
Pientalorakentajan on tärkeää rakennusprojektia aloittaessa teetättää ammattitaitoisella suunnittelijalla taloonsa sähkösuunnitelma. Näin vältytään monelta pettymykseltä, asutaanhan talossa monesti vuosikymmeniä. Miksi turvautua "siskonkumminkaimaan" ja kärsiä siitä loppuikä.

EV-Sähkö Oy:n suunnittelijat laativat teille asiantuntemuksella haluamanne ratkaisun mukaisen sähkösuunnitelman. Ota kuvat mukaan ja tule, se kannattaa.

Sähkösuunnitteluun liittyvistä asioista saat lisätietoa sähkösuunnittelu-sivultamme. 
 
Pientalon energiankulutusvertailu
Menemällä www.motiva.fi sivuilta löytyvään lämmitysvertailuun saat tärkeää lisätietoa eri lämmitysjärjestelmien hankintahinnoista ja energian kulutuksesta. On hyvä tietää, että suora sähkölämmitys on tutkimuksen mukaan kaikkein edullisin pientalon lämmitysmuoto. 
  
Kotitalousvähennys saneeraustöissä
Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus saada verotuksessasi vähennystä ammattiliikkeellä teetetyistä sähkötöistä. Kannattaako riskeerata käyttämällä "RANE:a" sähkötöissä, ja ottaa mahdollisen vahingon tapahtuessa riski niin henkilövahinkoon tai vakuutusyhtiön korvauksen eväämiseen. Meillä on sitä varten vakuutukset kunnossa. Ammattimiehemme ammattitaidollaan minimoivat mahdolliset riskit.

Kotitalousvähennyksestä saat  lisätietoa verohallinnon sivuilta.